Rólunk

HÁLOS NAPEngedje meg, hogy bemutatkozzak. Borbély Dennis vagyok, Dán születésű, a Zöldház Solar Kft. Cégvezetője. Cégünk napenergiával foglalkozik. Dán technológiával forgalmazunk minőségi napkollektorokat elérhető áron, és együttműködünk egy 30 éves múlttal rendelkező, dán, napenergia-hasznosítással foglalkozó céggel, amely főként tárolókat, tartályokat és vezérléseket gyárt! A napkollektor egyike a legkörnyezetbarátabb alternatív energiaforrásoknak.

Európa legnagyobb napkollektoros berendezése (17,081 m²) Dániában, Marstalban található. Az itt alkalmazott hőelnyelő bordák a legfejlettebbek a piacon. Ilyenek az általunk használt, a mi napkollektorainkba beépített hőelnyelők is. Ma kb. 32000 napkollektor berendezés üzemel Dániában! A berendezéseink mindenhol alkalmazhatók, ahol melegvízre és fűtésre van szükség. Például családi házakban, társasházakban, lakótelepi házakban, óvodákban, más intézményekben, ipari épületekben, campingekben, nyaralókban, stb.

Dánia 2001 -ben 8%-kal csökkentette a szén-dioxid kibocsátását! A mostani energiaárak mellett és annak tudatában, hogy az olaj és a gáz lassan elfogy, így az árak emelkednek, mindenképp érdemes befektetni egy napkollektoros napenergia-hasznosítási berendezésbe, amely általában 5 – 10 éven belül megtérül, és egy 30 éves élettartamon belül 3-4-szer visszahozza a befektetett összeget.

Gondoljunk arra a környezetre is, amiben a gyermekeink fognak felnőni! “Hogy friss levegőt szívni és tiszta vizet inni a jövőben is emberi jog lehessen”.